Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi grät i varandras tårar



Kyssar, en gång lena
likt bladen på en nyfödd ros, vattnade
med spirande droppar
av de från morgondaggens
hoppfulla tårar


Drar sakta, med tankspridda fingrar över mina uttorkade läppar - det känns som om sandpapper våldtagit mitt hjärta


Kyssar, en gång varsamma
och milda
Likt de sånger som enbart går
att nynna, de är för vackra
för att uttala


Drar sakta, skinnet av min kind, i hopp om att den ska torka. Flätar ögonfransar, jag ska välkomna natten - enda sättet att bli av, med denna outhärdliga smärta.












Fri vers av Baystream
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-31 14:12



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Än en gång fångar du med orden. =) Tjusigt. =)
2011-11-01

    ej medlem längre
You ROCK!!!

Ok, kanske ett okänsligt sätt att kommentera denna underbara pärla, men...you ROCK!
2011-10-31

    Birgersdotter VIP
Känner smärtan
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream