Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska mig



Jag längtar dig
i en saknad där tiden
inte räcker till

Låt mig vrida världens alla klockor
så att alla de sekunder
vi grät i varandras armar
inte är räknade
Mörkret ska då fly
lämna plats åt en morgon
som vi ska känna gry
på våra hjärtans stränder

Och vi ska åter vara
så som jag vet
att vi är ämnade
att vara

Jag längtar dig
och väntar precis här
på ett vardagsrumsgolv, skrikandes ditt namn i min väns famn. Hon som kom och höll min hand, när det gjorde så ont, att jag inte kunde andas.

- där du lämnade mig


















Fri vers av Baystream
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-31 14:46



Bookmark and Share


  Kalle.O
Tack för bra text!
2011-11-01

  Peter Stjerngrim VIP
Det är inte alltid vare sig enkelt eller smärtfritt det där med kärleken - Kärleken som kan vara så underbar, energigivande, inspirerande och ...ja, allt ...
Skickar med en kram!
2011-10-31

    ej medlem längre
Fan, vad fucking BRA!

Slutet är fullkomligt magnifikt
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream