Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ändå vill jag...


Det finns inget som säger...


Det finns inget
Som säger
Att det jag vill
Skulle bli bättre
Än det jag har

Men försök
Att säga det
Till mitt hjärta
Den som vill

Det kommer ändå
Aldrig att vilja
Eller kunna
Känna annorlunda

Det kommer
Aldrig att kunna

Förstå...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 335 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-10-31 15:13



Bookmark and Share


  Rise Little One
Hjärtat spelar alltid en ledande roll medan hjärnan är bara hängande förbund...
2011-11-07

  Mr Lindemann VIP
Bra och låter så - vad skall styra?
Anden - intellektet - drifterna - känslorna - själen - egot?

För mig är svaret självklart
2011-11-07

  Vici
Tål att tänkas på...
Vilka tankar kommer
verkligen från hjärtat
och vilka gör det inte...

Tack för tänkvärda ord!
2011-11-07

  sangel
As you think it in your heart, so shall it be
2011-11-07

  Gunnar Hilén VIP
Hjärtat är inte klokt. Det har ett högt pris.
2011-11-07

  Linda CH VIP
Så väldigt fint uttryckt! Hjärtliga applåder! Bokmärkes.
2011-11-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint. =)
2011-11-01

    ej medlem längre
"när hjärtat säger till får huvudet säga vad det vill"
2011-10-31

  Ninananonia VIP
Hjärtat vet.
2011-10-31

  wildah
Hjärtat är inte det som styrs tyvärr :-)
2011-10-31

  alvan
Hjärtat är starkt och målmedvetet... Fina ord!
2011-10-31

    ej medlem längre
Hjärtat och själen har eget liv...tankarna och känslorna kan sällan styra dom....
2011-10-31

    Anneli A
Man ska lyssna till sitt hjärta....
2011-10-31

  Jakob Drakros
...som hjärtat vill.
Så enkelt.
Så komplicerat.
Så väll fångad :)
2011-10-31

    Birgersdotter VIP
Hjärtat gör som hjärtat vill....
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT