Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödens vals



Han strök tårar
över flickans kind
De han en gång fått att blomma
och plockat
Blad för blad

Älskar, älskar inte. Älskar.

De var demoner som bjöd upp den natten
hon var så liten
klädd i vitt
Svansen hårt lindad, runt benen

Mjukt lade han sina läppar
ovan hennes
Sög så livet
ur hennes sköra kropp

Och hon förstod inte
fören det var försent
att musiken tystnat



Älskar inte












Fri vers av Baystream
Läst 433 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-31 15:56



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Griper tag i sin mörka och smärtsamma skönhet. =)
2011-11-01

  Peter Stjerngrim VIP
En könsneutral situation du medvetet eller omedvetet målar upp och förmedlar till oss läsare ...
Men kanske är det den lilla flickan inom som berörs - även om min erfarenhet är att även pojkar och så ock män kan finna sig vara eller ha varit i samma situation som flickan i flödet ovan ...
2011-10-31

  Jocy Joyless
rysligt vackert damen! :)
2011-10-31

    Birgersdotter VIP
Hopplöst mörker..men bra skriven
2011-10-31

    ej medlem längre
Så mörkt, men ack, så vackert..åter bländar du
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream