Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energitjuv och offermentalitet

Vi ska böna och be

Vi ska bara dig se

Vi ska le och vara mjuka

aldrig vara sjuka

Tänka på dig allra först

alltid släcka din törst

Annars blir du så sur

ett offer i bur

Syndast är det om dig

som alltid offrar sig

Använder sedan det

i argument som du vet

Söker skapa skuld och skam

för den hjälper du fram

Stackars lilla krake

tror du jag går på din hake




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-31 18:23



Bookmark and Share


  erkki
Det här tycker jag var bra skrivet. Lite av brandfackla över det! Särskilt tack vare sista raden. Jag tror dock att du lätt kan stuva om lite bland stavelserna, kanske byta några ord, så du får skönare rytm. Om du känner för det.
2011-11-02

  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller att kunna tillåta sig att vara lite småtokig dåra!
2011-11-01

    Bodil Sandberg
Känns igen - superbt Gnistan!
2011-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Kontrollanden. En av de värsta.
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt