Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har sol nu

 

 

¤

det var inte alls som jag trodde jag visste att det var

värre var det och kanske även mer än så
det var när då liksom flöt invid och jag inte längre kunde höra dina ljud förrän dom tonat ut och slutit sig till samma hav av då som nuet vilade i

det var inte alls som jag trodde
jag visste att det var

dina då var så mycket mer än så och mina nu
redan borta som dimman som steg av morgonsolens värme

jag har dag
dagar många
tack för allt

du gav mig alla solar du samlat


men ville inte
söka min måne

¤

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-31 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri