Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommor och blader; min metallampel har en skugg'blomma'




ampelvilja




~¤()¤~


vägg

ljus



metallöv

slingrar skugghjärta uppåt
vitt mot svart



tak;

kom


~¤()¤~

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-10-31 21:12



Bookmark and Share


  PPQ
Du är alltid lika bra
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri