Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Stjärnorna lyser upp hela himmelen inatt*

Och de glittrar så klart att man nästan bara får fnatt
För titta där
De där stjärnorna tillsammans i konjukturen liknar visst en
hem strövande katt
Och titta nu
För nu ser det ut som den bara bockar åt oss
och tar av sig sin hatt

Och det är då som någon bara frågar mig, hur det är fatt

Och det är då som jag bara blir full med skratt, och säger till den
att de där stjärnorna som du ser däruppe är min egen lilla skatt
Och ibland så vill de bara för en
spela en ett litet spratt

Och varför då, frågar någon

Jo, för de blir så glada när de får lite sällskap, då det inte på himmelen
bara är helt bläcksvart...

Ken Cassel
31/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-31 21:43



Bookmark and Share


  poetryGirl
se gärna min nya dikt, kanske svaren finns där...:-)
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel