Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lika illa som hjärta smärta


att köra fast

jag sitter lika fast
i mitt arbete

som andra
i sitt tycka syndomsig

hjärta smärta diktande

men jag
är i varjefall
medveten
om det

jag vrider
de få hjärnceller
som finns kvar

fy fan
vad det är synd
om mig

men det skiter jag i
har inte tid




Fri vers av tom boreland
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-31 23:47

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland