Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från att varit förlorad så lyfte du mig upp så att jag fann dig och även mig...


Du gav mig rätt identitet..

Du kallade på mig redan som barn och jag
sprang över ängar och såg djuren leka,
Jag pratade ofta med dig och jag kände
faktiskt att du log när du såg mig.

Åren gick och jag mötte stormar och vågor
som skulle ha dränkt mig om jag inte ännu en
gång ropat på dig....Det var nära många gånger
men du lyfte mig upp ur den djupa dyn..Jag fick
den bekräftelsen jag behövde och du gav mig
ett nytt namn och jag kände tacksamheten flöda
från mitt inre. Du såg mig och plötsligt öppnades mina
ögon och jag kunde äntligen se den jag var..

Du hade under alla år väntat och aldrig gett upp
och äntligen kom jag hem. Kärleken som du gav mig
var det största jag någonsin fått, och jag lever idag
på grund av den. Tack käre Jesus. Jag älskar dig!




Fri vers av marie-helene
Läst 239 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-01 10:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir glad av denna text.
2011-11-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Heléne!

Känns hoppfullt... Skön känsla. Hälsar Fredrik
2011-11-05

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-11-05

  mare VIP
Din text andas befrielse, härligt ;)
2011-11-01

  TT
...så stark kärlek till något man inte kan ta på, inte se, inte kärlek till en människa...men ändå så äkta och sann kärlek så väl och ärligt beskrivet...fin text!!!
2011-11-01

  Seglaren
Verkligt fin berättelse.
På Frälsningsarmén
brukar man kalla det 'att vittna'.
Med egna ord, utan det svåra kristna symbolspråket, återger du din historia. Jag kan inte se några fel i din text.
Snyggt.
2011-11-01

  Bibbi VIP
Psaltaren 40:3,4 kommer för mig så starkt.

Applåd!
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene