Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsorg

 

 

 

Trädet sträcker ut sina trygga armar

och fångar upp den regntyngda himmelen i sin famn

såsom modern till ett sorgset barn på 

villovägar

 

 

© Linda C Hansson 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-11-01 11:13



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2012-01-19

  Bibbi VIP
Störtskön.
2011-11-11

    ADI Nehlin
fin..fin
2011-11-09

    Anneli A
Oj, vad vackert!
2011-11-07

  Ronny Berk
såväl naturen som människan visar sin omsorg, väl tänkt och ordat genom den texten, ja !
2011-11-02

    Bodil Sandberg
Vilken enormt fin tanke!!
bokmärkes!tack!
2011-11-02

    maija tuori
Väldigt vackert ...berörande...kärleksfull...applåder !
2011-11-02

  Ninananonia VIP
Berörandevackert.. omsorg...
2011-11-02

  Anya VIP
Mycket fint, du målar med orden på ett fantastiskt sätt. Bra!!!
2011-11-02

    ej medlem längre
Mycket vackert skaldat. Moder Jords omsorg!


Bokmärker!
2011-11-01

    AA VIP
Vackert. Bra dikt.
2011-11-01

  mare VIP
Mycket fin
2011-11-01

    ej medlem längre
Så skört och vackert...och liknelsen är helt underbar.
2011-11-01

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så utsökt vacker och bra. =)
2011-11-01

  Eva Helene VIP
Vilken skön liknelse! Vackert och hjärtevärmande.
2011-11-01

  Minkki VIP
Jag kan se himlen falla - och fångas upp... av spensliga armar
2011-11-01

    Birgersdotter VIP
Den var väldigt vacker
2011-11-01

  alvan
Åh den här var vacker! Just så... Herrejösses hur många regntyngda himlar kan man bära? ;)

Sparar den...
2011-11-01

  Kalle.O
Så vacker!
2011-11-01

  Quasimodo
En känsla för trygghet ger den här och i det att naturen aldrig är ond.
2011-11-01

    ej medlem längre
Oh, så vackert. Godheten i ditt kvinnohjärta bultar starkt!
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP