Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turist i min egna stad

Det kluckar, i hösten jag skådar
nakna spretiga grenar som väntar.
Igår skulle idag vara genomförbar, inte så som det är nu.
Mitt bland löpare som agerar i grupp sitter tre individer
i den mörka skogen med sina buteljer,
prinsessan har slingriga vägar framför sig i dimman,
det gungar när allting satsas på fel kandidat.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-01 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling