Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här kan det vara. "Bunden" vers.

 

 

förr var jag bunden av plikter och krav
kom aldrig iväg
min resa blev inte av
nu är jag fri
kommer ändå inte iväg
jag är betslad och bunden av mig själv
                                                   inuti

 




Bunden vers (Rim) av Måna N. Berger
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-01 12:56



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja, man är sin egen fångvaktare emellanåt.
2011-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Bojorna kan brista.
2011-11-01

  Ingela Svenson VIP
EGENTLIGEN, SÅ ÄR DET JU SÅ DET ÄR! (oj capslock)
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger