Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättar så mina tårar rena från ditt namn



Och hon grät, när lakanet drogs
av sängens horisontrand
Bäddade rena drömmar, att sova på
doften utav intorkade tårar
inte kindens börda, att bära på
Kanske inatt, skulle bli natten
den första på länge
vilan i en hel sömn, utan
att skrika hans namn
till de onåbara gudarna










Fri vers av Baystream
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-01 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, sov lugnt, sov, min vän, allt kommer att bli bra..och dina ord ska hjälpa även andra som brottas med övergivenhet och ensamhet...
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream