Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du ihåg

när vi två brukade dansa oss fram överallt och ingenstans
som små söta oskyldiga lamm
Och då hela livet bara lekte och kändes helt underbart som om vi seglade på molnen i paradisets land

Jo, jag kommer ihåg
För det var då som du var så söt och grann
Och jag kommer även ihåg när vi två låg där och solade oss bruna
helt nakna
Och då du bara låtsades somna in, och vägrade att vakna
Ja, det var tider det
Men nu så har det gått ett par årtionden

Vad spelar det för roll, säger han leendes glad, och bara tar tag i hennes ena hand
och släpar med henne till närmaste strand
där de tillsammans börjar att dansa en liten Lambada med tårna fulla med sand...

Kommer du ihåg?!

Ken Cassel
1/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-01 21:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) hi,hi..
2011-11-02

  Pia S
En dikt att bli glad av!
2011-11-01

  Suzy med punkterna
Bringar leenden
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel