Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När verkligheten gör ont

När allt känns dött
när tiden bara är grym
letar man bara fel
glömmer varför
glömmer hur

Men när man verkligen undrar
var gick det fel
vad måste jag göra
då har man börjat

När verkligheten gör ont
är när man inser
att det finns en värld
utan för den lilla box
man lever i
och den bär djupare hemligheter
så sagan slutar där




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-01 22:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
redan rubriken talar om verklighetens vedermödor, den känslan följs väl upp genom texten...
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson