Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du tog han ifrån mig!

vet ni va ni gör ,hur mycket ni egentligen förstör en flickas hjärta fylls av obeskrivlig smärta, blickarna, beteende och hånfulla leende tror ni inte att jag ser vad som sker, du visste om var mitt hjärta bodde ändå min kärlek du snodde du som skulle vara en sann kamrat va allt bara skitprat? alla gånger jag berättat för dig alla gånger du tröstat mig att du såg fram emot att få träffa min stora kärlek tack för ditt svek han tillhör mig trodde verkligen jag kunde lita på dig men inser nu vilken vän du verkligen är tror verkligen inte du inser hur mycker smärta som jag inom mig bär och du mycket det på mig tär han är mitt allt hela min värld min hjälte utan sköld och svärd nu tittar han inte ens åt mitt håll det gör att jag hela tiden tappar min kontroll att jag gör som jag gör och inte som jag bör är något jag inte kan kontrollera jag orkar snart inte mera ber en tyst bön om att du ska höra mig att min önskan ska gå igenom och förstå att jag verkligen älskar honom jag hatar dig för det du gjort emot mig håller allt inne i både sinnne och minne snart kommar jag svinga akta dig för då kommer du få springa!




Fri vers av sweetLeah
Läst 254 gånger
Publicerad 2011-11-02 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah