Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag skulle be dig komma hem bara för en stund skulle du komma då?

om jag skulle be dig komma hem,om jag verkligen skulle be på mina bara knän skulle du då visa dig för mig ínte kanske föralltid men bara kanske för en stund?
jag trodde jag visste va ensamhet betydde ack så fel jag hade dom säger att livet inte ger oss mer än va livet tror vi klarar av...jag är la fan inte stålkvinnan eller? eller har jag gjort världen så illa att jag måste leva i detta helvete? ,helvetet utan dig....jag exploderar jag skriker ditt namn kan du höra mig?, nej jag vet har försökt så länge nu men får alltid samma svar...tystnad.
säg va ska jag göra jag gör det spelar ingen roll vilka hinder ge mig chansen jag tar den, jag har tagit mitt straff nu det är bra nu nu räcker det snälla kom hem jag lovar jag ska vara snäll bara du låter mig få säga hej då....hopplös dröm jag vet men vad skulle jag göra om jag inte får drömma?


jag saknar dig så mycket...så jävla vilsen utan dig, utan oss.....




Fri vers av sweetLeah
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-02 06:20



Bookmark and Share


  Anna*
Berörande och tragiskt!
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah