Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

individen och friheten

I verklighets bubblan
är din personliga frihet totalt ansvarslös
det kan till och med stå 'fuck it all' på kvittot när du är klar.
men tro aldrig att den moraliska kompassen inte har pekat i rätt riktning hela tiden!




Fri vers av m-in
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-02 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in