Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är universum


ett berg gör ingenting
jag är universum

omringad av stjärnor och planeter
men själv är jag mörker

upplyst av andra





Fri vers av AliciaK
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-02 12:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker du har stjärnstatus.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK