Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa individer borde inte vara födda...


Han sårade min kropp och själ (omskriven)

Den jäveln står där
och knackar på min rygg igen
Varför får jag ej vara ifred
det är ju så länge sedan
släpp taget nu

Han sårade min kropp och min själ
med sina svartbevingade ord
som nästa stund var ljuvligt kärleksfulla
Efter år av försmädelser växlat med kärleksord
var mina nerver spända
som den berömda bågen
Vaken och alert för att utstå mota
och emotta
nästa glåpord

Lugnet fanns där i femdagarsperioder
Jag väntade mig en ny salva
av förnedrande ord
var femte dag

Att planera något med min familj
min riktiga familj
var ett stort skämt
Han sabbade allt som
var sagt
och försökte stänga mig borta
från min familj

Det fanns även ett riktigt stort orosmoln
inbakat i mitt liv med honom

Han samlade och gömde alkoholen
i köksskåpet längst ned
så jag inte skulle ha koll på
hur mycket som fanns där
trodde han

När det var dags med supperioden
åkte jag bort
några dagar till någon vän
för att komma hem till en
ångerfull man
som jag började hata
mer och mer
Hans största kärlek var flaskan
Den var viktigare än jag
Man ska inte behöva fly från sitt hem
Mitt hem är min borg
heter det

Den smärta han gav mig under dessa år
är svårt att sudda ut
men jag har lärt mig en läxa
och kommer att förmedla denna
till alla som jag ser
har samma problem

Det finns bara en sak att göra
BRYT så fort du kan
om du inte mår bra i ett förhållande
Dessa själsdödare och energitjuvar
bättrar sig aldrig

Därför står han där och knackar på min rygg ibland




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-02 21:52



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
du Kyreus...det handlar inte om min människosyn, utan vad som gäller här, är den nämnda personens kvinnosyn....
2011-11-03

  LassO
hat i procent... så är det när kärleken är korkad..
2011-11-02

  Ronny Berk
läser och söker ta till mig känslan, smärtan - den aldrig övergående
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP