Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till göteborgs fiskauktion


på väg

2 lådor hummer
1 låda krabba
resten fick gå i sump

bilen kan vägen själv
jag följer bara med

hejar på killarna på auktionen
dom kör in lådorna idag
precis rätt dag

inte mycket inne
kommer väl senare

annars vore det bra med priser
som plånboken
tycker om




Fri vers av tom boreland
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-02 23:13

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt med en bil aom
hittar vägen själv
en fin vardagsnära text
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland