Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte helt klar, tror jag...


Där ingen ser

Ljudet av ett vattenfall byggt av is
Aldrig har jag varit här nere, aldrig på något vis
Ignorerad av alla de som ska hålla min hand
De som skulle bygga en båt för att ro mig i land

På golvet, på marken, i helvetet
kan jag komma längre ner
kan jag försvinna längre ner utan att någon ser

Ljudet av att inte höra
Det finns inget som någon kan göra
För långt ner
Jag är där ingen ser




Fri vers av Malin Lindgren
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-02 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Lindgren
Malin Lindgren