Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt VI

Kärlek
I din famn
Att somna in så nära
Att vakna upp
Trygg




Bunden vers (Annat versmått) av Malin Lindgren
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-26 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kortfattad dikt som på ett mjukt sätt beskriver den där upplevelsen av att vakna upp i en kärleksfull famn och känna sig fullständigt omsluten, älskad och trygg. Efter att ha somnat in i en värme så vaknar man till en värld som är fulllständigt välkomnande och innesluter en i en mjuk bejakande tillit vilken sprider sig ut i varje del av kroppen och omfamnanar allt det som utgör ens själva väsen. Det finns så mycket närhet här i texten. Precis såhär borde det vara, och orden berättar om en stillhet, frid och samhörighet som övergår alla ens största förhoppningar och drömmar. Det är mycket innerligt och vackert skrivet, och lite grann så känns det som att hela dikten strålar av säkerhet när värmen bara fortplantar sig ut i mediet.
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Malin Lindgren
Malin Lindgren