Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk i Stockholm II

människor ser så konstiga ut nuförtiden

eller är det jag som fallit ur ramen

fikar på Kulturhuset

Irma Schultz tolkar Joni Mitchell

det borde varit jag

överallt detta sorl

under, över, från sidan

mediabrus

är det någon idé att läsa tidningen

i morgon händer det ju ändå något nytt

vara med sin tid

För Sverige i Tiden

svarta skorna mot betongen

många i svart

varför är alla klädda i sorgkläder

var finns det röda

gula turkosa

himmelsblå rosa




Fri vers av Gisela Nordell
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-03 23:47



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tänkvärt. Jag bär alltid svart men blir själv glad av färger;=)
Starka, skarpa i regnbågens alla färger.
2011-11-07

  Ninananonia VIP
Väcker tankar..

för visst blir man glad av färger.. :)
2011-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Irma är tjusig.

Jag är alltid klädd i svart.
Blir någon provocerad av det så är det en bonus.
Alla ska ha rätt att vara klädda som de vill.
Jag går inte omkring och klankar på pastellnissarna.
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell