Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onykter



jag ska släppa, hur ska jag kunna göra
jag dricker mig mätt
på vin, rött stekande rätt
smetar mitt hjärta
diagonalt, öppet rakt över
min älskare kom, sup, förtär
för romansikt, jag ska ta
dig, jag svär kom kom kom
jag lovar
hör och ser, jag vet
vi ska knulla oss lena, du och jag
så som vi en gång svor
att vi skulle hålla oss större
än armarna vi bär oss långa på
idag, du ska gå och jag ska stanna
ja jag super oss stora
kom så sjunger vi oss lena
vi går
går
Och står raka, raka ner i fördärvet









Fri vers av Baystream
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-04 02:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rakt på sak och dikt som har råg i ryggen.
applåd.
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream