Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi är märkligt!

.

Att det ska vara så svårt
att placera ut
små ord
fast med stor mening
i rätt ordning
och förmedla en känsla,
en tanke,
att inspirera
och beröra


fast
där är kanske
väl mycket
att begära
av några små stavelser..




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 211 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-04 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst är det knepigt. Man får lov å vara omsig å kringsig!
2011-11-04

  Maj-Lis VIP
Håller med dej
2011-11-04

  Seglaren
Poesi är en konst.
Bra poesi är STOR konst.
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna