Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från dröm till verklighet på någon sekund

Jag går ensam där ifrån
men han springer ikapp mig
drar in mig i hans armar och ber mig stanna

Tårarna rinner längs med mina kinder
Jag huttrar av kylan
Han torkar bort var fallande tår och trycker mig emot honom
Viskar att det ska bli bra
Att jag är trygg
att han älskar mig

Förra gången var det en dröm
En jag vaknade gråtandes av
och inte kunde jag somna av

Den här gången är det verkligheten jag återspeglar i min poesi
Nu när kärleks ängel mig stannat vid.




Fri vers av Della
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-04 19:01



Bookmark and Share


  Nackskott
Av någon anledning så började jag att tänka på Kent när jag läste denna text. Haha... Bra skrivet!
2011-11-23

  Ninananonia VIP
Varmt vackert..trygghet..
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della