Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ögon tom het


Själen flyr
Kroppen är tom
Tjälen styr med sin stelhet
Oseende ögon som tomt stirrar
Stirrar in i evigheten
I avigheten
Tråk
Allt är tråk


Den livfulla kroppen
Och själen som var full av hyss
Nyss
Är nu på kryss till det mål
Vi alla söker men ingen finner förrän
Tiden är passerad
Kroppen blir i sin tur, passerad
I värsta fall blir tillvaron raserad
För de andra som blir kvar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 01:12



Bookmark and Share


    lory
det gör ont att läsa...fint,berör
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO