Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paniken sprider sig ibland invånarna i Grekland

i tron att de nu kommer att bli till ett u-land
då deras hela ekonomi nu har brakat ihop och skjutits i sank
Så numera går alla deras plånböcker tomma, då mer än vart annan medborgare är helt pank
Och eftersom de nu anser att det är deras egen regerings politiska inkompetenta fel och tabbe
så gör de nu alla uppror
Så överallt sätter de nu upp affischer på vart enda plank med en massa slagord som säger
att hela regeringen deras måste bara avgå, för att en helt ny generation och instans
ska kunna träda in och ha en chans
Ha en chans att försöka rätta till alla deras misstag
Jo, och för att hela Grekland åter igen bara ska kunna komma på fötter och sätta sitt namn på kartan
som ett paradisland
Ett land som man mer än gärna bara besöker någon gång ibland...

Ken Cassel
5/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-05 13:19



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, vad skall jag skriva om det här då i kommentarsform?

Veter de grekiska gudarna det?
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel