Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken glöms

Kärleken glöms
Eller kanske, bedöms
Som mindre viktig på vägen
Är känslorna
När kroppens vätskor töms och
Som mindre viktig på vägen
När man ska behandla den så även
Frigjorda Ulla från 70 talets baby zoom
Blir smått, förlägen
I att det gäller att vara fysiken trägen
Man vet knappt var känslosamheten är belägen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-12-26 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO