Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tema på tillåta sig eller ej; få eller ta; Ta emot eller tåla ett ej emottagande.
- Ragg är alltid ragg. Som rest, bara visad öppet.




raggagång; cirklad tillvaro

 

 

 

*

Kan man skydda sig mot ljud som landar i mellanrummet

mellan krage och nackhår

 

(jag hör att du säger men jag förstår inte

vill jag)

 

 

kan man skydda sig mot blickar som slår

en knäsvag i backen och delar rummet i högt och lågt

 

(jag ser att du ser men du når inte in

vill du)

 

 

kan man skydda sig mot närhet

där enda viljan är att be om förlåt för igår

 

och för att vägarna korsats

 

(jag vet att du tror du vet men jag får inte
vill inte kan inte bör inte

 

själv


vill vi)

 

 

kan vi låta ljud vara ljud och ögon ögon
kan vi låta ord vara ord och resten

 

 

ifred

 

 

hud vill smekas

medhårs

 

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-05 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri