Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ska man så ska man.. se till att gör det ordentligt.




Hallå hallå! detta är ett test!

 

 

 

*

Diska disk diskade disk påverkan. Disk gjord + disk av diskproblem! Diskussion följer om diskad eller ej. Diskutabelt ämne; Diskonto eller diskontraktion är frågan. Diskuteras över en diskett diskutabla diskar i dis och dimma.
(chockocoffee
kompis
och kokos i hår = bra lördag!
med bambu i andra änden)

 

Sinnesnära sinneskära
har företräde

 

sorry
jag använder inte Yes

när det finns björks aska

 

nejnej det gör jag ej



svart mot vit
medlas grått

*

och inte heller ställer
'särskilda omständigheter gäller'
till större problem - fäller
gärna en smärre lyckad diskussions bagateller
ner i en redan formad bleckplåtsask gjord

för sardeller á la tveksamma stims best seller-
show och schism på en scen gjord för

 

upphöjande av eget bäst i test - gnäller
ej om att handflator redan har blödit eller

*harkel*


 

din mick

 

 

saknar ström

*

 





Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-05 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri