Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minner om dig

Vi andas varandra, mun mot mun
senhösten kurar på fönsterblecket
sjunger kuvade sånger om regn
vi karvar minnen i väggarna
tecknar nervbanor längs tapetens klängrosor
lämnar handavtryck i vatten

- när vi glömt allting skall vi måla det
uppleva utan att ordsätta

vi griper efter timmar
navigerar i dimma
vet att vi måste försvara
varje steg vi tar

och jag väntar på nästa andetag
nästa skeva steg genom rummet

- först långt efteråt
var du det vackraste ord jag läst




Fri vers av Grävling
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-05 19:36



Bookmark and Share


  AgnesP
Åh så fin. De sista raderna knyter ihop det hela på ett rörande och vackert sätt.
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling