Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglen undrar

Tid har gått
liv passerat

Dagar har lagts på hög
personligheten dömts
hoppet har strypt

Speglen undrar
vad har hänt
personen på andra sidan
är inte samma
väderingarna
har grävts ner

Nu måste detta få ett slut
leendet väntar imorgon




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-05 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson