Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom igår finner du imorgon

För att sorgen måste dö
måste tiden som varit
läkas
och finna ny plats

Bakom igår finner du imorgon
för att ta nästa steg måste du låta
det som varit
stanna där
och finna möjligheterna
till ro i själen
så börjar granskningen här

Det finns en tid
det finns ett annat liv
men du måste stänga dörren
här




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-05 20:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl funnen rubrik till den känslosamma texten...
2011-11-20

  poetryGirl
mycket välformulerat
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson