Beware, beware....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tid ska man stävja dessa, och om inte, ska de sträva in i dig.. kväva dina
vägars val och välja åt dig, sälja åt dig sina "kattgulds glimmer"...
Beware, beware....




Schhh-arlaTA-ner och annat oknytt

 

 

*

Grömsegrejs om Scharlataner och annat oknytt:

Ibland undrar jag verkligen allvarligt på kvalitén... då svänger det mellan svenskans buttra gruff och engelskans finstämda nyans - Konkret verklighet kontra Saga:

- To handle a Dragon requires kind of waterscills?

* The wings´s ability to reach the heights certainly says nothing about the scills to handle the depths of one's soul... så varför i hellskotta ta för givet att någon är på djupet kunnig, bara för att någon wow-at änglarna till ååh-läge?
- Åhh... se så det skimrar. Känn...

Hela healingen som princip är dock självrensande..
självbalanseran
de och själv mäktig
att hålla sig ren.
Tur är väl det.

*

draka mig en runda himmel sen försaka stund av vimmelvelum svim och svelum skaka

draka mig en stund av fin förnimmelse och timme efter timme sen
ska jordar skälva


själva närma
värma varmt när närmare än så är två för tredje då

 

värmevantar sockar sjal samt närmre vimmel vann sitt velumkval en viktig vinst på fjärde dag


draka mig en stund av himmel till och vaka oss igenom vimmelvelums värld och svim och svelum skaka

 

himlafärd för draka
vaka inför ritt på raggarygg

 

försaka velums vinning
skaka av allt som är 

 

påhitt ofog
kallat tinningarnas enkla väg

 

besinna alla skänkta skismer
alla sänkta Sagors trygghets trams


scharlataner hittar tänkta skygghets skydd
och jämför dina i ditt eget tvivel

 

byggt av eget
trygg av eget
snyggt är det som känns

 

i mage mjuk

 

känns nåt utanför är regeln;

 

"Mera Sjukt än mjukt."

*

 





Fri vers av Pot Pourri
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-17 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri