Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ensamhet



Det var hennes röst som klöv natten
det jämmer som slits ur själen

när hon kramade kudden mot sitt bröst, hårt
för att inte brista










Fri vers av Baystream
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-06 00:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Du gör dig nog bäst med fåordare som denna
2011-11-06

  Zelogath
Känner igen känslan
Även fast jag är av andra könet
Kan jag väl sätta mig in i situationen..
Stark text, du förklarade nattens alla plågor
På bara några få rader
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream