Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har starkt börjat misstänka att Tele 2 har satt i system

att avbryta ens samtal, då man måste ringa upp igen
Vilket kostar extra
För utav tio samtal så bryts åtminstone tre om man pratar med någon en liten stund
Så jag misstänker att de tänker så här
Små bäckar små blir till en Å när folk måste ringa upp igen
Eller
Mycket vill ha mer
Mer och mer
Vilket är smart men ändå ett riktigt dåligt bedrägeri...

Ken Cassel
6/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 19:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
hi,hi särskilt
2011-11-06

  Ninananonia VIP
Ja det händer mig med ofta börjar bli irriterad på detta... skitirreterande faktiskt särsilt när man talar med myndigheter, eller tele2 och blir bortkopplad och då kan man inte ringa upp samma person..igen ...
2011-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Skönt att de inte gör så med internet.
2011-11-06

    Annika J
Ja, man börjar undra!
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel