" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till toner av Danzigs; "Hint of her Blood" om och om igen, och om igen..




måttstocken

 

 

 

du ser mig där du ser dig själv

längst där ute

 

hör mig där du hör dig själv

längst där ordens yttres bokstäver

uttalade landar öra

 

läser mig som du läser dig själv

(vet vi väljer vet vi krokar omkring)

runt en het grötkastrull

 

katter

 

 

 

innanför allt som är därinne

är också mitt yttre

 

alla räknade centimetrar

vilande i skymundan och försatt i malgarderob

 

 

ihopkrupet undrande varför

doftar du alltid viol

 

 

i nakna knotor

ställer jag mig upp framför

dina yttres inre undringar om hur

 

hur många

 

 

lägger mitt kött vid dina fötter

vänder om och går

 

tänker

 

 

räkna mina celler

kanske du förstår att vi

 

 

är ganska lika ändå

 


bäddar lega

bäddar lega för två

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-06 20:18



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Här har vi klivit bortom Hultafors tumstock, här är det andra mått som räknas, de minimala som två människor kan räkna till. Spännande text som föder tankar.
2011-11-06

  PPQ
gissa om jag blev glad när jag såg att du publicerat en ny text, förväntningen var hög och jag blev inte besviken
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri