Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så "känns det" som den enda utvägen...


Död eller överlevande

Efter döden
Efter dödens inträde
Dess avträde

Efter alla dessa grusade förhoppningar och förtvivlans skugga så ser man, ljuset och man ser ljuset på ett nytt sätt, man ser dagen på ett annat sätt…
Efter tidens stilla rörelse som likt rökelse lyftande bort ens passivitet, ens känslor så ser man, helt plötsligt, ett nytt liv eller ett slut, hur man nu, ser det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-12-03 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO