Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jo...jag vet...den kunde varit skriven för en timme sedan...eller om fem minuter...


Nu tänker jag på dej igen...


Nu tänker jag på dej igen
Blir varm inuti
Tänker fina tankar
Om dej

Nu tänker jag på dej igen

Och livet
Blir liksom lite vackrare

Då...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 215 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-07 09:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja.. :)
2011-11-08

  wildah
Ja livet blir vackrare när man är så :-)
2011-11-07

    Birgersdotter VIP
känner...sanningen ..när man känner så...
2011-11-07

  Mona Drugge
Underbara tankar..
2011-11-07

  Rise Little One
Det lät ologiskt men alldeles sant...
2011-11-07

    Anneli A
Härligt!
2011-11-07

  HelenaW
Skönt att dagen blir vackrare då, bara att tänka på..
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT