Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Insikt om livet

vägen till mitt sanna jag

sker inom mig

men det leder till dig...

Intuitivt,

fritt,

kreativt....

begripligt..

förunderligt...

Insikt om livet,

kosmisk andetag.....






Fri vers av lory
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-07 12:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en fin insikt, att livet sker inom diktarjaget, kreativt skapat...
2011-11-30

  Bibbi VIP
Så är det.
2011-11-20

  Mr Lindemann VIP
Ja, jag tar i alla fall till mig det du skriver!
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen