Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bor i dig...

Jag bor i dig
medan du vandrar
bland stulna drömmar
och gör dom till verklighet.
Jag bor i dig
medan du trevar fram
bland mina celler
och kysser dom till livet.
Jag bor i dig
blind i din kärlek
döv i din röst
osynligt för andra
Jag bor i dig...




Fri vers av lory
Läst 1061 gånger och applåderad av 67 personer
Publicerad 2012-04-27 10:31



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Starkt berörde denna genom lager av betydelse som når bortom det förnuftet kan greppa.
2015-09-10

  Christer Foghagen VIP
Vackert & välstämt!
2015-09-08

  Hanna Mari Wallin
Åh så underbart vacker och ömt skrivet

applåder!
2015-08-07

  Beyond Eternity
Så otroligt vackert,sorgligt. Känner igen orden och dess innebörd som om det vore mitt inre som talar. Fantastiskt!
2013-09-03

  Siggesdotter
Det var en mycket stark talande text - Tack!
2012-09-04

  Bodil Sandberg
Mycket vacker poesi känslofullt intensivt..underbar läsning!!
2012-07-27

    Katta70 VIP
Mycket vacker
Känner varandet
2012-07-15

  aol
så vackert,
2012-06-11

  Guldkatt
mm.. vacker!
2012-06-03

  Ninananonia VIP
Berör...
2012-05-22

  Suzy med punkterna
Superbt!!
2012-05-14

    tramp
bra ! "got you under my skin" syndromet va ?
2012-05-04

  Lars Hedlin
Så fint skrivet!
2012-05-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Superbt skrivet. =) Mycket fint. =)
2012-05-02

    Max Poisé
Magnifik text som tilltalar från först til sista bokstav..
2012-05-02

    ej medlem längre
underbart!
2012-04-30

    ej medlem längre
Fy vad jobbigt. Ingen frihet där inte. Nej, bo inte i mig. Låt mig vara mig.
2012-04-30

  Magica VIP
Så fint!
2012-04-30

  Kungsfågeln
Mycket vacker dikt!! Bra flyt, underbart innehåll och... och bara så bra!
2012-04-28

  bittemi VIP
Värme strömmar från din vackra text!
2012-04-28

  Destino
Nemam rijeci jos jednom si me opcinila svojim divnim nacinom pisanja!
Underbart!
2012-04-28

  issac.a.m
Underbar..
2012-04-28

  alvan
Underbara rader som lägger sig varmt om hjärtat... En sån inneboende behöver alla!
2012-04-27

  Bo Himmelsbåge
...tack för att du bor i mig... jag behöver det just nu ... att någon bor i mig... tack
2012-04-27

  Änglaögon
Trygg kärlek...
2012-04-27

  Hon kallar sig poet VIP
"Jag bor i dig
medan du trevar fram
bland mina celler
och kysser dom till livet."

Magiska rader...

"Blind i dina kärlek
döv i din röst"

Gaaah, underbart :)
2012-04-27

  Linda CH VIP
Vacker, varm och kärleksfull!
2012-04-27

    ej medlem längre
Underbart, varmt och ödmjukt
2012-04-27

    ej medlem längre
Den här tycker jag mycket om...
sparar som bokmärke ...
2012-04-27

  Hanna Mari Wallin
Fin att läsa...
2012-04-27

  LenaJohansson VIP
fint o bra
2012-04-27

  Rise Little One
kärleken... man kan inte klara sig utan...
2012-04-27

  mickech
kärleken bor hos oss alla både gammal och ung!
2012-04-27

  Anya VIP
Ett härligt boende i kärleksrött...
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen