Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älska mera och förändra världen släpp loss ditt inre kärlekskonstnär


Jag byter skepnad

Varje gång
jag simmar i kärlekens
oändliga oceaner
sköljer jag av
sorgens mörka slöjan
av medvetandets brännpunkt
Ingenting är sig lik
jag förnyar mig själv
med varje smekning
med varje andetag
med varje blinkning
Jag byter skepnad
i älskogens under
från dödlig
till evig
och är mer lik dig
KÄRLEKEN!






Fri vers av lory
Läst 708 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-03-21 16:44



Bookmark and Share


  DominiQueen
Vilken ljuv DISTINKTION!
Mästerligt fångat i ordens beskrivning.
Bokmärks!!!

Tack, precis den bekräftelse jag behövde under rådande process... Synk för mig betyder tummen upp från kosmos eller urkraften.. :-)
2015-09-01

  Lars Hedlin
Den eviga sanningen.....
2012-03-28

    tramp
ja det är väldigt vackert skrivet ...till helgen är det earth hour...liksom läge då va ? :-)
2012-03-27

    ADI Nehlin
vackert
2012-03-25

  Anya VIP
Glädjen öveer passionen och livet flödar över i denna fina text.
2012-03-23

  Destino
Så fint , mogu vidjeti sjecaje i mystiku pred svojim ocima, hmmmm, predivno !
2012-03-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vacker bild har dina ord målat upp. =)
2012-03-22

    ej medlem längre
härliga rader....
2012-03-22

  in effigie VIP
böljande skön....njuter dina ord....
2012-03-22

  Bo Himmelsbåge
...underbart! ... ja, måtte vi älska mera och bli allt mer lik KÄLEKEN själv...
2012-03-21

  Ninananonia VIP
Visst gör man det ... befriande vackert..
2012-03-21

  Olof Lagerhorn VIP
Solkraft, vindkraft, biokraft, i all ära; den största är kärleken.
2012-03-21

    ej medlem längre
Triumf!!
2012-03-21

    ej medlem längre
Du skriver så det känns!
2012-03-21

  Rise Little One
Jag hänger med trenden Lory :)
2012-03-21

  Änglaögon
Vacker kärlekspoesi...
2012-03-21

    ej medlem längre
yeah!
all we need is love!
skön simtur..
2012-03-21

    Ken Cassel
När du slänger din svarta hängkåpa över din ena axel
så byter du blixtsnabbt skepnad
till allas beundran

Det var det första jag kom att tänka på, Lory!
hihi
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen