Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
köpte spontant brödet till våra grannar imorse och ringde på .... hennes glädje var obeskrivligt... obs ...ingen reklam ! ler!


Guldkant

God morgon, kära granne
värme inifrån
färska bullar
doften av omtanke
min dag är räddad!




Fri vers av lory
Läst 799 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2012-03-29 09:31



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Lipo od tebe! Ali ja bi radje fritule ;)
2015-08-31

  Prins Hatt Under Orden
Så otroligt fint gjort! Kärlek! Fler borde göra som du. Värna om varandra.
2012-04-19

  bittemi VIP
Enkel vänlighet betyder så mycket!! Fiint!
2012-04-09

  in effigie VIP
med hjärtats värme...underbar...
2012-04-04

  thyra
Vänlighet glädjer! Fint!
2012-04-03

  Ninananonia VIP
:) Så omtänksamt :)
2012-04-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Allmosor till grannar,
Själsint vänlighet, eller kulturel betygat.
Finn Dikt Reklam.
Diana.
2012-04-02

  Alva Johnsson VIP
Att ge av hjärtat
Är att få något varmt inombords.
2012-04-01

  M M Mannheim VIP
Du ger oss GULDKANT med dina dikter!
2012-03-30

  Destino
Oj så underbar du är... kram
2012-03-30

  Kungsfågeln
Gott hjärta, själslig vänlighet... vackrare än så kan det inte bli. Underbart!
2012-03-30

  Suzy med punkterna
Om inte det är vackert så vet jag inte;=)
2012-03-30

  Hanna Mari Wallin
blir rörd av omtanken
fint skrivet...
2012-03-29

    ej medlem längre
Blir varm av din omtanke.
2012-03-29

  Bibbi VIP
Underbar gest.
2012-03-29

    ej medlem längre
Mums! Bullar kryddade med omtänke och värme. Vilken gåva att få. Lyckliga de som är grannar till dig
2012-03-29

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2012-03-29

  Lars Hedlin
ahhh härligt..................:)
2012-03-29

  Bo Himmelsbåge
...jag känner Din ömtanke och doften av dina goda bullar bakad av Kärlek och Smör ända till Stockholm...Ahhh!...kanske vi skulle ha ett Vårknytis framöver...? ( ler ) ...kramar...
2012-03-29

    ej medlem längre
känner ända hit..!
ljuvliga dofter av nybakat..
2012-03-29

  Rise Little One
jag vill också ha färska bullar från dig Lory ;)
2012-03-29

    ej medlem längre
Vilken underbar gest..

härligt lory....
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen