Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt inre...

Våldsamma känslostormar
impulser som sliter
min plågade själ...
Se snart igen,vackra Kroatien
adriatiska pärlan
Jag för till Norden
till dig Sverige, underbara hjältina
där saknaden blir min vardag
där vardagen blir min lycka
där själen hittar sin ro.
Välsignad av er båda !













Fri vers av lory
Läst 865 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2012-08-09 16:54



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Kände Kroatien genom raderna, fastän jag aldrig varit där. Din längtan stannar kvar.
2015-09-10

  Lasseman VIP
Wow!.. min vän din text kändes av.. tack
2015-08-07

  Ninananonia VIP
Underbart :)
2015-06-06

  aol
sstarkt underbart så berörande borrar sej skriften in mot hjärtat.
2012-11-16

  Destino
Hej min vän, fick tårar då jag läste, känner igen mig så mycket att det gör så ont just nu ... Men livet är underbar för att man kan skriva ner allt --drömmar, tankar, lycka, smärta och sen riva sönder kasta och leva vidare med vår fina familj, var ens vi är så har vi alla och allt vi älskar inom oss... Kram
2012-08-25

  Ninananonia VIP
Känslor stormar där i ...
2012-08-13

  reza.hb
bra skrivet...!
man får kontakt med sin inrevärld...
2012-08-12

    ej medlem längre
längtan och dubbelheten..
och ja adriatiska havet...
..du är en mästarinna till
förmedla känslan...
2012-08-10

  in effigie VIP
...en skön återkomst i ord och närvaro....välkommen
2012-08-10

    ej medlem längre
Mycket starka känslor i din fina dikt.. två länder.. som båda har mycket att ge.. men ändå så olika varandra. Roligt att se dig här igen och få läsa dina texter
2012-08-09

  ResenärGenomLivet VIP
En känsloladdad text...
2012-08-09

  Linda CH VIP
Din fina text väcker en smärtsam längtan inom mig till det vackraste landet på jorden. Welcome back Lory!
2012-08-09

    ej medlem längre
underbara ord ....
2012-08-09

    ej medlem längre
En varm och underbar text!
2012-08-09

  S.A.I. Steve Lando
medelhavskulturen värmer alla hjärtan så
2012-08-09

  Rise Little One
härlig text som alltid :)
2012-08-09

  Heikki Hellman
Jag gouterar!
2012-08-09

    bittemi VIP
Fin text med mycket känsla! Roligt att du är här igen/ kram
2012-08-09

  Anya VIP
Hej vännen....roligt att "se" dig!!! Fin text!
2012-08-09

    ej medlem längre
ömt, vackert och underbart!...*
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen