Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din önskan...

Din största önskan
min nakna kropp

din styva längtan
mitt skötets tröst

nu dansar glöden
sin första tango

smek mig i toner
av lunas adagio

jag är din musa
du är min gud

kärlekens droppar
sköljer vår hud

vi lever bara för stund eller två
medan vi älskar bygger vi bro

jag är din musa
du är min gud

älska med mig
tills jag försvinner under din hud!




Fri vers av lory
Läst 932 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2012-03-22 15:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sagolik:)
2015-08-30

  Siggesdotter
En stark sensuell poesi som berör sinnet... bokmärker den!
2012-09-04

  Jean-Michel Orblin
En söt erotiskt dikt
gillar den!
2012-03-30

  Bo Himmelsbåge
Ohh...! en sådan underbart sensuell Dikt...som man blir helt knottrig av...! ...förlåt...! ...men det är ju Vår och allting... Du är helt Grym, lory... både till Kropp och Själ...!
2012-03-28

    ej medlem längre
Du får romantiken och erotiken att flyga upp mot stjärnorna .. och bli till skön lyrik
2012-03-28

  in effigie VIP
ljuvligt het och nära...väcker längtan och förnimmelser
2012-03-28

  Lars Hedlin
Starka känslor och passionens hetta i ett stort NU
2012-03-28

  aol
fantastiskt skaldar du med sån hetta,
2012-03-23

  Militsa
Härlig kärlekshetta
2012-03-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Glödande passion. =) Så bra. =)
2012-03-23

  M M Mannheim VIP
En fantastiskr kärleksdikt som du behärskar med bravur!
2012-03-23

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt Loretta!
2012-03-23

  bittemi VIP
Vilken livsbejakelse, kärlek, passion...Härligt!!
2012-03-22

  Destino
Oj oj vlaznost u vazduhu i u gacicama;))) ahahaha volim kako pises....
2012-03-22

  alvan
Härligt kärleksfullt och sensuellt! Sista sitter så fint... :)
2012-03-22

    ej medlem längre
Sensualism som känns!
2012-03-22

  Ninananonia VIP
Härligt ju :) Gillar den ...
2012-03-22

  Dandelion
L
månens taktfulla långsamhet, solen väntar...
G
2012-03-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Önskan i ord
hur lycka kan bli
galant gjord och
läsningen den gick
som om den
vore smord!
2012-03-22

  Anya VIP
En passionerad text med mustig glöd.
2012-03-22

    ej medlem längre
den andra dagen,
skulle ju berätta
sensuell, likt en påse
chokladpraliner!
2012-03-22

  Alva Johnsson VIP
Kärlek!
2012-03-22

  Rise Little One
Den nakna sanningen ;)
2012-03-22

    ej medlem längre
Yes!!!

En hyllning till livet
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen