Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sade...

Det gör ont
att älska dig
men hjärtat
jag är kvar
i din smärta
frivilligt!




Fri vers av lory
Läst 834 gånger och applåderad av 54 personer
Publicerad 2012-04-01 01:17



Bookmark and Share


    monica nilsson
helt underbar
2012-11-15

  Kungsfågeln
Kanske när kärleken är som starkast. Innerligt. Vackert
2012-04-28

  Prins Hatt Under Orden
Du säger mycket med få ord. Jag gillar det.
2012-04-19

  Lars Hedlin
Stark och nära
2012-04-19

  Bo Himmelsbåge
...ja, det har du varit många gånger... tack, för detta kära Lory...!
2012-04-10

  bittemi VIP
Det är äkta kärlek !
2012-04-09

    Bodil Sandberg
Sanna kärleken - villkorslös - starkt!
2012-04-09

  M M Mannheim VIP
Tänk vilken uppoffring för kärleken.
2012-04-03

  Ninananonia VIP
:) Vackra tankar :)
2012-04-03

  Destino
Uh najezi se, predivnoi pomalo tuzno:(
2012-04-02

    Birgersdotter VIP
Det är kärlek
2012-04-02

    ej medlem längre
gillar!
2012-04-02

  Linda CH VIP
Generösa kärleksord!
2012-04-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna fina text!
2012-04-02

  Magica VIP
Starkt!
2012-04-02

    ej medlem längre
Som vanligt stannar man till vid dina ord...och läser en gång till...och en gång till....
2012-04-01

  thyra
Starkt och vackert!
2012-04-01

    ej medlem längre
vackert och starkt skriftat...
2012-04-01

    ej medlem längre
Viktig text om ett viktigt ämne... att kunna älska inte bara i "lust" .. utan även i "nöd". Kärlekens själva väsen är ju att man även vill den ANDRES bästa.. Tänk att kärleken är ett ämne som det kan skrivas millioner texter om utan att ämnet blir uttömt
2012-04-01

  issac.a.m
En text som känns...

Bra skrivet
2012-04-01

  Alva Johnsson VIP
Du har säkert fått all Din glädje
och spontanitet
för att kunna lindra Den smärtan.
2012-04-01

    ej medlem längre
att skriva är som att måla!
liten text, stort innehåll!
2012-04-01

  LenaJohansson VIP
bra
2012-04-01

  Rise Little One
man kan se och känna smärtan mellan raderna, genom din text...
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen