Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstrådar

 

Du spinner livets trådar

I kärlek och i nöd

I tanke och i handling

I längtan och i dröm

 

Sorgens färg och glädjens nyans

Tvinnas om varann

Till nystan skimrande unika

spunna av ditt livs substans

 

Av erfarenhetens garn

väver du ett mönster

till en ödets mantel

att skruda själen i

Då kroppens blomma vissnat

och förlorat sina blad

 

Där står du klädd i endast

blotta sanningen

När vindarna dig hämtar och

återför dig hem

 

© Linda C Hansson 

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-11-07 12:45



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Mycket vackert!
2011-12-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
När blotta sanningen
i en tar tag kommer
fram ens rätta jag
ens sanna drag
så väl skrivet
av Dig, tycker jag!
2011-11-14

  Ninananonia VIP
Gillar denna..
2011-11-08

    Bodil Sandberg
Så förbaskat snyggt (vackert fint mjukt episkt poetiskt mästerligt med djupt skönt flyt)!!!
fantastisk läsning!
2011-11-08

  Lars Hedlin
Inlindat i mjukhet och grace!
2011-11-08

  walborg
Mångbottnat och poetiskt vackert
2011-11-08

    Birgersdotter VIP
Underbar,,,bokmärker
2011-11-07

  alvan
En väldigt vacker text jag tycker mycket om!
Så vackert att se det så...

Tänker på då jag hörde Susanne alfvengren förklara livet som en väv vi samlar trådar till. Alla situationer och möten i livet bildar alla vackra trådar att väva in i mönstret. Och ibland då någon alldeles särskild korsar vår väg utan att vi hinner få fatt i dess trådar, fäster vi en vacker pärla till vår livsväv. Vacker tanke tycker jag...
2011-11-07

  Eva Helene VIP
Så vackert och trösterikt!
2011-11-07

  F.
Så mjukt och levande. Du talar kärlekens språk. Bravo!
2011-11-07

  Maj-Lis VIP
Mjukt och vackert skrivet
2011-11-07

    AA VIP
Vacker och finstämd text.
2011-11-07

  TT
...en fin text som andas tro och hopp och ödmjukhet inför livet...tycker om språket i texten...lite drömskt...gillar!!!
2011-11-07

    ej medlem längre
Underbart skaldat till en verkligt fin passande bild!

"Nu står du iklädd endast sanningen

När vindarna dig hämtar och återför

dig hem"
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP